Elektrisch roken goed of slecht

Elektrisch roken goed of slecht

Elektrisch roken goed of slecht

Zoals eerder gezegd wordt elektrisch roken steeds bekender. Het roken van elektrische sigaretten is niet perse stukken beter, het heeft alleen meer positieve voordelen dan normaal tabak. Zo kun je ervoor kiezen om minder nicotine in een e sigaret te stoppen, wat dus beter voor je is. Elektrisch roken is een hulpmiddel om je nicotinegebruik te verminderen.

 

Eigen ervaring met dit bedrijf

Na jarenlang tabak gerookt te hebben, besloot ik te willen stoppen met roken. Om zomaar te stoppen met roken klinkt makkelijk, maar dat is het niet. Roken is een verslaving en daar kom je niet zomaar vanaf. Ik zocht naar hulpmiddelen op het internet en kwam uiteindelijk bij Vapekings terecht. Er staat erg veel informatie op de site van Vapekings over elektrisch roken en elektrische sigaretten. Na alle informatie gelezen te hebben, heb ik contact opgenomen met de klantenservice. Ik vroeg advies over e sigaretten en elektrisch roken en via de telefoon werd mij alles netjes en duidelijk uitgelegd. Uiteindelijk had ik besloten een E-sigaret startersets te bestellen. Mijn product was voor 20:00 bestelt, dus mijn pakket werd de volgende dag thuis bezorgd. Ik ben erg tevreden over mijn e sigaretten. Elektrisch roken is vele malen voordeliger dan tabak roken. Ook is het fijn dat ik zelf mijn hoeveelheid nicotine kan bepalen en zo steeds meer kan afbouwen met nicotine roken.

Voor meer informatie over e-sigaretten kunt u hier terecht.

Reacties zijn gesloten.