Mijn ervaring met het inschakelen van een personal coach Amsterdam

Mijn ervaring met het inschakelen van een personal coach Amsterdam

personal trainerMijn keuze voor het inschakelen van een personal coach Amsterdam bij Physicum was een van mijn beste keuzes ooit, want dit bedrijf heeft mij fantastisch geholpen met het te behalen van mijn gewenste resultaat. Als een man die 90 kg woog en maar liefst 1.72m lang was vond ik zelf dat ik te dik was, maar om dit om te draaien had ik natuurlijk hulp nodig, want zelf kon ik het niet. Via de internet kwam ik hier terecht bij Physicum, want volgens allerlei reviews was dit de plek die de beste personal coach Amsterdam en omstreken werknemers in dienst heeft! Door Middel van de website van Physicum kon ik gemakkelijk contact opnemen met hun.

Hoe dit bedrijf te werk gaat.

Nadat ik me had aangemeld voor hun personal training werd mij gelijk gevraagd of ik een body scan wou komen doen, want op basis hiervan konden zij een schema samenstellen die perfect zou zijn voor mij zodat ik mijn resultaat snel en effectief zou kunnen behalen. De personal coach Amsterdam van Physicum heeft mij uitstekend geholpen met al mijn wensen en behoeftes, hierdoor ben ik heel tevreden over Physicum.

Reacties zijn gesloten.