Onze aankoop bij Toiletmarkt van een Geberit inbouwreservoir

Onze aankoop bij Toiletmarkt van een Geberit inbouwreservoir

Ik ben een aantal weken geleden samen met mijn vriendin verhuisd naar onze nieuwe woning in Nijmegen. De woning die we samen hadden gekocht was echter wel toe aan een renovatie. We wilde onder andere de douche renoveren. Daarom gingen we ook op het internet op zoek naar een Geberit inbouwreservoir.

Veel zoekresultaten op het internet  

Toen we samen op het internet op zoek gingen naar een geberit inbouwreservoir kregen we erg veel zoekresultaten. Nadat we een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken. Kwamen we uiteindelijk terecht op de website van toiletmarkt. De website van Toiletmarkt is erg goed en overzichtelijke. Op de website is erg veel informatie te vinden over het bedrijf en over de veel producten die het bedrijf aanbiedt. Nadat we samen de informatie hadden gelezen die op de website staat vermeld besloten we om een kijkje te nemen in het assortiment van het bedrijf. Het bedrijf biedt een erg groot assortiment aan waardoor je erg veel keuze hebt tussen zeer veel verschillende toiletproducten. het bedrijf biedt twee verschillende inbouwreservoirs van Geberit aan.

wc

Overgegaan tot een aankoop

Nadat we de twee inbouwreservoirs met elkaar hadden vergeleken besloten we om over te gaan tot een aankoop. We hebben 25 jaar garantie op het inbouwreservoir dat wij bij Toiletmarkt hadden gekocht. Ons product werd de volgende dag gratis thuis geleverd en was gemakkelijk om te plaatsen. Daarom zijn we ook erg tevreden over Toiletmarkt. We raden het bedrijf daarom ook aan iedereen aan die op zoek is naar toiletproducten.

Reacties zijn gesloten.