Schmink spullen om een mooie spiderman te maken

Schmink spullen om een mooie spiderman te maken

schmink spullenOp de website van Fiësta 4 You vindt u veel verschillende schmink spullen. Voor het kinderfeestje van mijn zoon besloot ik een schmink middag te houden. Op de website van Fiësta 4 You bestelde ik schminkpaletten en schminkboeken, om inspiratie op te doen. De meeste kinderen die langs kwamen wilde graag een zwart met rood en witte spiderman worden. Ik heb vanuit het schminkboek van Fiësta 4 You een prachtig voorbeeld gebruikt. Ik raad Fiësta 4 You zeker weten aan als u op zoek bent naar schmink spullen.

Kleurlenzen van Fiësta 4 You

Bij Fiësta 4 You kunt u naast schmink spullen ook kleurlenzen kopen. Er zijn diverse soorten kleurlenzen te bestellen. Zo heeft Fiësta 4 You kleurlenzen met een heel erg eng patroon erin verwerkt. Daarnaast kunt u ook kleurlenzen kopen die eruit zien als een normale oogkleur. Er zit voor iedereen de perfecte lens tussen!

Ervaring met kleurlenzen

Voor een carnavalsfeestje was ik op zoek naar enge kleurlenzen. Via Fiësta 4 You kwam ik bij de accessoires terecht. Ik vond de perfecte lenzen en besloot deze te bestellen. Eenmaal binnengekomen heb ik direct de lenzen uitgetest. De kleurlenzen hadden een goede kwaliteit. Ik kan Fiësta 4 You zeker aanraden voor schmink spullen en kleurlenzen!

Reacties zijn gesloten.