De lekkerste geuren van Montale Paris

De lekkerste geuren van Montale Paris

merk schoenenBent u op zoek naar een heerlijke ruikende parfum die ook nog eens erg lang te ruiken is? Dan is Montale Paris zeker een aanrader om aan te schaffen!

Montale Paris is een niche parfum, wat inhoudt dat de parfum gemaakt is van alleen maar natuurlijke producten. Daarnaast zijn deze parfums erg kwalitatief aangezien ze erg lang te ruiken zijn. Ze munten zich vooral uit door de heerlijke aroma’s van het oosten en het arabische schiereiland. Daarnaast heeft de parfum van Montale Paris een zeer bijzondere geschiedenis.  Zo wordt er in elke flacon van Montale Paris een mysterieuze sfeer van het oosten gemengd samen met een passie van de oprichter van het merk Montale Paris, genaamd Pierre Montale.

Het merk Montale Paris werd in 2003 opgericht door de man Pierre Montale. Deze man is niet bekend en daarom voor veel mensen een mysterieuze parfumontwerper. Hij heeft een tijd gewoond in Saoedi-Arabië. hier heeft hij voor de Adel en koninginnen en koninginnen parfums ontworpen. Deze heerlijke parfums werden vervolgens zeer populair in Parijs.

Montale Paris verkrijgbaar bij Arturo Nijmegen

De heerlijke, mysterieuze en kwalitatieve geuren van Montale Paris zijn verkrijgbaar in de prachtige winkel genaamd Arturo Nijmegen. Deze winkel zit gevestigd in het centrum.

Reacties zijn gesloten.