Nooit meer uw sleutels kwijt met een sleuteletui

Nooit meer uw sleutels kwijt met een sleuteletui

tasjeDe specialisten van Safekeepers begrijpen dat het erg vervelend kan zijn als u uw sleutels kwijt raakt. Om dit in de toekomst te voorkomen, hebben zij nu de sleuteletui. Door dit product zal dit een stuk minder snel gebeuren. Bekijk daarom snel  de webshop en bestel uw sleuteletui direct!

Specificaties sleuteletui

De sleuteletui is van zeer goede kwaliteit en is gemaakt van echt leer. Daarnaast is deze ook te verkrijgen in een aantal verschillende kleuren. Dit zijn de kleuren donker bruin, donker blauw, rood en zwart. Ook kunt u naast de verschillende kleuren kiezen voor een veilige ketting. Door deze ketting zal de sleuteletui nog meer beschermd zijn tegen diefstal. De etui heeft ook verschillende vakken, waardoor u in de sleuteletui verschillende spullen kwijt kan naast sleutels. Zo is er een vak voor geld, pasjes, muntjes en briefgeld.

Koop uw sleuteletui!

Wanneer u een sleuteletui aanschaft bij Safekeepers, krijgt u 14 dagen garantie op het product. Daarnaast heeft u het product de volgende dag al in huis wanneer u het product voor 11 uur ‘s ochtends besteld. Dit geldt alleen niet op zaterdag. Tenslotte betaald u geen verzendkosten bij een Nederlands adres.

Reacties zijn gesloten.