De mooiste handlettering met Holbein

De mooiste handlettering met Holbein

dinky dipBent u een creatieveling en bent u op zoek naar producten van Holbein om daarmee de mooiste kalligrafie en handlettering te maken? Dan bent u bij Splendith aan het juiste adres! Hier hebben ze een zeer ruim assortiment aan verschillende producten van Holbein maar ook andere mooie en fijne merken. Daarnaast hoeft u niet bang te zijn dat de producten van slechte kwaliteit zijn, want alle producten zijn uitvoerig getest en ook de eigenaresse van de site maakt veelvuldig gebruik van alle producten die op Splendith worden aangeboden.

Bent u op zoek naar Holbein Acryla? Dit is een super fijne verf die werkt zoals gouache, maar droogt watervast op. Ook heeft het merk Holbein een zeer ruime collectie aan kleurpaletten. Deze worden erg vaak verkocht en veel mensen maken er gebruik van. Dit is een echte aanrader!

Meer materialen naar Holbein

Naast Holbein verkoopt Splendith nog meer merken. Zo hebben zij ook Finetec en Higgins in het assortiment. Deze merken hebben alle producten in huis die u nodig kan hebben bij handlettering en kalligrafie. Maar u kunt bij Splendith ook voor andere DIY projecten terecht. Zo kunt u door middel van de producten van Splendith ook papieren bloemen maken of maak een eigen stempel!

Reacties zijn gesloten.